ÉNkép-TEstkép-Önismeret

Oldd meg lélekben is! Foglalkoztál már a túlsúly lelki okaival?

Fogyj velünk, és tartsd meg az ideális testsúlyodat!
Kívül-belül megújulás pszichodráma módszerrel. Foglalkozz azokkal a lelki okokkal, amelyek nem engedik, hogy jól érezd magad a bőrödben! Így lehet tartós a gyógyulásod, a testi-lelki boldogságod.
Így valóban elérheted és megtarthatod az ideális testsúlyodat és lelki harmóniádat.
Lelki gyógyulás nélkül nem lehet teljes az eredmény!

Tudtad, hogy a diéták milyen egészségkárosodást okoznak? Foglalkozz a problémák gyökerével, és ne érd be látszólagos megoldásokkal!

Sajnos nem köztudott, hogy a diéták csak ideig-órákig hatnak a súlyproblémáinkra. Amint vége a diétának és vége a hiánytáplálkozásnak, abban a pillanatban a szervezet visszaköveteli mindazokat az ásványi anyagokat, amelyre neki az egészséges működéshez szüksége lenne. Ezért nem bolond az, aki egy-egy diéta után feltépi a hűtőszekrényt! A test jelez, de ekkor már olyan hiányállapotok jöttek létre a szervezetben a diéta következtében, amelyek már a szöveteket, az izmokat és talán már a csontokat is károsították. A szervezet ugyanis saját magát emészti fel, ha a táplálékbevitel nem kielégítő.

Abban nyújtunk segítséget, hogy felismerd a súlyproblémád okozta rejtett előnyöket. A súlyprobléma azonban elválaszthat céljaid megvalósításától, szereteted kifejezésétől magad felé, a másik nem felé. Állandósít egy konfliktushelyzetet az életedben, elvonja az energiádat és a figyelmedet a magasabb rendű céljaid felől, amelyek az önmegvalósítással kapcsolatosak.

Dönts most magadért — helyesen! A felfedező utadon nem ígérünk mást, csak könnyeket és felszabadító örömöket!


A csoport havi egy alkalommal, szombatonként találkozik összesen 60 órában, hat alkalommal.

Csoportvezetõk:
Grajczár Zsóka
coach, tréner, mentálhigiénikus

Tóth Julianna
rendszer- és családállító, pszichodráma asszisztens, mentálhigiénés szociális munkás


Jelentkezni még lehet rá.

Jelentkezés:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
06/30-411-9658 vagy 06/30-9601-511

 

Rólunk:

Grajczár Zsóka vagyok
Tizenöt éve dolgozom trénerként, tanácsadóként, coach-ként, munkáim a hosszú távú együttműködés, és a kölcsönös megelégedés jegyében zajlanak.
Ebből a 15 szakmában eltöltött  évből 11 évig voltam a Magyar Telekom belső vezető trénere, coach-a és kiképző coacha, 4 éve tartok nyílt Coach képzéseket nagy sikerrel, valamint vállalatoknál csoportos és egyéni coaching üléseket.
Az ELTE kutatása szerint Magyarország legismertebb coach-ai közé tartozom.
A business coaching mellett life coachként 11 éve dolgozom.
Az életvezetési coaching ülések során az életmód, az ideális testsúly gyakori téma, eredményes módszertani repertoárral rendelkezem a probléma megoldásához, (coaching, pszichodráma, AI tanácsadó, Család és szervezet állítás, meditáció) a lelki okok feltárásához, valamint  a jövőkép az új életmód megszilárdításához. 
Hitvallásom, amit nagyon szeretünk, hittel és szolgálattal végzünk, abban lehetünk igazán sikeresek és eredményesek.

 

Tóth Juli vagyok
2008 óta vezetek egyéni és csoportos családfelállításokat és strukúraállításokat. Kevésbé ismert, hogy emellett sportoktató és Aviva-oktató is vagyok. Ezeken az órákon kitérünk az életmódunkkal kapcsolatos ártalmakra és cselekedetekre amelyekkel ártunk az egészségünknek és testünknek. Felismerve azt, hogy az Aviva-óra keretei nem adnak lehetőséget arra, hogy a lelki okokkal is foglalkozzunk, nagyon örültem annak, hogy Zsókával ebben a témában egymásra találtunk és lehetőség adódott így arra, hogy megosszuk ismeretünket a jelentkezőkkel, és a pszichodráma módszerével és egyéb technikákkal megérthessük, hogy mik azok a minták, amelyek meghúzódnak önmagunknak ártó szokásaink mögött. Megértve és átélve azt, amin változtatni szeretnénk — így lehet könnyű és tartós a változás.